VanZelf natuurlijk

Kom de winter door met de heerlijke biologische kruidenthee van VanZelf Natuurlijk. Bestel met code "Steiner" en ... een deel gaat naar De Zonnewijzer.

https://youtu.be/Rc5sXE5aE_U

 


De Houten Veer

De Houten Veer maakt verantwoord duurzaam speelgoed en decoratie. Doe je kerstshopping in hun webshop met code "Steiner" en een deel gaat naar de school!

https://youtu.be/jgv7352OkaE


Yavanna

Kom in je authentiek kracht met Yavanna, herbronningscentrum in Wijgmaal. Bestel tot 31 december met code "Steiner" en je steunt onze school.

https://youtu.be/S1nZS1BDZf8


GOEDvandoen

GOEDvandoen is een webshop met mooie, eerlijke én biologische kledij, en dat tegen een betaalbare prijs. GOED hé!
Bij GOEDvandoen doen we niet alléén aan fair webshoppen, maar ook aan home parties (in betere tijden), fietsleveringen, en bovendien zijn we privé-winkel op afspraak.
Gebruik de code Steiner bij je bestelling en laat je kledij thuis leveren, of kom deze ophalen in Wilsele. Bezoek de webshop en ontdek kledij om cadeau te doen, aan anderen of aan jezelf. Van warme sokken, over zachte truien, t-shirts met speelse prints en leuk onderGOED tot jassen gemaakt met natuurlijke en gerecycleerde stoffen en toffe, coole broeken.

https://youtu.be/P4BpQqn01u8


BARBÓÉK

De oergezellige boekhandel BARBÓÉK in hartje Leuven steunt ons: bestel je literaire kerstgeschenkjes in hun webshop met code "Steiner", en een deel gaat naar De Zonnewijzer.

https://youtu.be/vRLweaioNjE


Kassiopeia Yoni

Knisperende sneeuw onder je laarzen, sporen van rendieren, kinderen die genieten van sneeuwpret. Kom binnen in de sfeervolle winterlandschappen van Kassiopeia Yoni. Bestel een schilderij of kerstkaartjes op haar website met code "steiner" en een deel gaat  naar De Zonnewijzer.

https://youtu.be/S-7vOx0c6e0


Kokoh

Kokoh maakt prachtige assemblages met natuurlijk en hergebruikte materialen. Haal deze kunst in huis, bestel met code "Steiner" en een deel gaat naar de Zonnewijzer.

https://youtu.be/_H8VtCBXMeI


Het Avonduur

Bij het Avonduur koop je brood dat van graankorrel tot korst eerlijk en ecologisch wordt geproduceerd. Bestel je brood via de link op onze website met code "Steiner" en een percentage gaat naar De Zonnewijzer.

https://youtu.be/ez-vGfr1D-0


Designatelier Sas doet ook mee

Maak hier kennis met Natalie van Designatelier Sas. Ze maakt mooie, duurzame manden, het perfecte decoratie-object en kerstgeschenk. Bestel ze met code "Steiner" en een percentage gaat naar De Zonnewijzer.

https://youtu.be/UjGrBfqZ9c0


Studio Fluo

Portret van het olijke duo Evi en Lies van Studio Fluo. Zij organiseren ateliers (nu even niet...) en verkopen doe-het-zelf pakketten om je eigen kerstcadeautjes te maken. Bestel je met code "Steiner", dan gaat een deeltje naar de school!

https://youtu.be/Tvfk3_4UoLc