Het personeel van de school bestaat uit een directeur van de basisschool, een pedagogisch gevolmachtigde voor de middelbare school, het pedagogisch college van leerkrachten voor de basis- en middelbare school, en omkaderend personeel. Op de volgende pagina’s ontdek je wie dit allemaal is.

Directie

Directie basisschool: Maarten De Bont
De directeur staat in voor de dagelijkse leiding van de basisschool op gebieden van onderwijs, financiën en personeel. In nauwe samenwerking met het lerarencollege is de directeur verantwoordelijk voor de implementatie van het pedagogisch project.
Directie middelbare school: An De Vogelaere (Pedagogisch gevolmachtigde vestiging Leuven)
De Middelbare Steinerschool Vlaanderen is een door de overheid erkend pedagogisch geheel van vijf vestigingen, met haar algemene zetel in de steinerschool van Gent waar ook de directeur zetelt. De pedagogisch gevolmachtigde werkt in de vestigingsplaats als afgevaardigde/plaatsvervanger van de coördinerende directeur. De pedagogisch gevolmachtigde overlegt en werkt nauw samen met het lerarencollege.

Je kan de directie rechtstreeks via e-mail contacteren via onderstaand formulier.

Je naam

Je emailadres

Bericht aan:

Je bericht:

Pedagogisch college basisschool

Speelklassen

Peuters: Hilde Van Eylen, Jolijn Van Doorne
Kleuters: Inneke Van Esbroeck, Lieze Dierck, Marie Es, Dries Heuvelmans
Zorg: Marieke Tousseyn, Marjolein Magnus

Lagere school

Klas 1  Katrijn Beeck
Klas 2  Julie Zwegers
Klas 3  Katrien Hermans / Anna Verlooy
Klas 4  Femke Hernalsteen (Nadine Wellens vervangt tot Kerst)
Klas 5  Julia Whybrow
Klas 6  Bart Vanbeveren
Vakleraren LO, tekenen, Engels, Frans, muziek, tuin, extra zorg, buitenklasje, vervanging:
Riet Berden,  Don Christiani, Charlotte Lindemans, Liesje Mentens, Marieke Tousseyn, Greet Vermeire,  Emmie Waegemans, Sven Willemaers, Elisabeth Winderickx

Pedagogisch college middelbare school

Middelbare Steinerschool Leuven:

Rozemarijn Asselberghs, Riet Berden, Elisabeth Biesemans, Bjorn De Beer, Thomas De Herdt, Fien Denruyter, Joeri Depoorter, Jasper Dewit, Valentijn Elsen, Nina Fluit, Nic Gevaert, Aleandra Mols, Kerlijn Moons, Ellen Parmentier,  Herman Pauwels, Nora Rummens, Johan Skerath, Chris Van Gemert, Maarte Vanhee, Sam Versweyveld, Sven Willemaers, Emma Willems.

Omkadering de Zonnewijzer

• Administratie financiën & onthaal: Joost Fabri
  • Gebouw en preventie: Geert Groffen, Lene Meeus
  • Beleidsbeheerder Financiën: Geert Groffen
  • School- en tuinonderhoud: Marleen Claerhout, Joyce Vits, Benny Verlinden, Leen Durwael
  • ICT-medewerkers:  Stijn Vanhee, Veerle Vanoost
  • PR-coördinatie: Lieve Cappelle
  • Vrijdagpost: Mie de Becker
  • Personeelsadministratie Lieve Cappelle
  • Leerlingenadministratie Anne De Wever / Maria Voorspoels a.i.

Omkadering zorg/kinderopvang

• Zorg basisschool: Marjolein Magnus, Anna Verlooy