Herfst @ De Zonnewijzer

Dagen worden korter en donkerder, bomen kleuren rood en geel, mensen genieten binnen hun “bubbel” van een lekkere kom soep rond het vuur. Als alternatief voor de Geschenkenmarkt kunt u op onze website terecht voor creaties van onze school (poppen, een kalender, …) en speciale acties van de handelaars, ten gunste van De Zonnewijzer. Uiteraard zullen we het samenzijn en de gezelligheid van de Geschenkenmarkt missen, maar ook in deze uitzonderlijke tijden kunnen we onze solidariteit tonen met onze Steinerschool Leuven.

Herfst @ De Zonnewijzer is een initiatief van de Geschenkenmarkt, Steiner For Life en leerkrachten.

De opbrengst gaat naar de basisschool en de middelbare school van Steinerschool Leuven.

Ga naar onze eigen webshopGa naar de pagina met alle handelaars

Word Vriend van de Steinerschool Leuven

Als Vriend steun je niet alleen de uitbreiding, maar krijg je ook meer voeling met de school. Alle Vrienden zijn welkom op ons concert in februari 2021.

Vanaf €25 ben je lid | Vanaf €50 krijg je 1 kaart voor een activiteit van Steiner For Life (t.w.v. €12) | Vanaf €100 krijg je een 2de gratis kaart voor Steiner For Life | Vanaf €500 krijg je een abonnement voor de activiteiten van Steiner For Life.

Vrienden van de Steinerschool Leuven | BE65 4217 1192 3196 | Vermeld: VRIEND 2020-2021 + naam

Een bestendige opdracht totdat de uitbreiding voltooid is (september 2022), kan ook.

Contact

steinerforlife@gmail.com – 0485 78 73 76
Steiner For Life-team: Bjorn Debeer – Simon Debille – Thomas De Herdt – Joeri Depoorter – Jonas Juchtmans – Dirk Van Esbroeck – Sophie Van Stratum