• Berichtcategorie:Vrijdagpost

GRAAG JULLIE AANDACHT VOOR ENKELE POETSAFSPRAKEN

1. Ieder weekend wordt er een andere code aangemaakt waarmee poetsers van vrijdag 18u tot zondag 21u binnen kunnen om te poetsen. 

2. Naast de deur van het onthaal hangt een sleutelkastje waarin je alle nodige sleutels kan vinden. Na gebruik moeten de sleutels steeds daar teruggehangen worden. Lokalen waar je zeker een sleutel voor nodig hebt zijn: de speelklassen, het tuinatelier, het fietsatelier, de schrijnwerkerij en de klassen aan de Vaartdijk.

3. Poetswater mag NIET uitgegoten worden in spoelbakken of urinoirs. Daarvan raken de leidingen verstopt. Poetswater kan buiten of in de wc’s uitgegoten worden.

4. Poetsmateriaal voor klassen 1 tot 10 (aftrekker, dweil, emmer, poetsproduct) vind je centraal in boven- en benedengang, achter de eerste deur in het sanitaire blok of in de afwaskeuken. Warm water vind je in de afwaskeuken.

5. Poetsmateriaal voor klassen 11 en 12 vind je ter plekke op de Vaartdijklocatie, de deur meteen rechts na de buitendeur. Let op: hier is geen toegang tot warm water.

6. De poetsers van het spiraalpad en de kleuterspeelplaats vinden achterin het bosje naast de kleuterspeelplaats een composthoop voor bladeren. Het opgeborstelde zand mag mooi verspreid worden in het bosje.

7. De poetsers van de speelplaats van de lagere school vinden borstels in het lemen huisje aan de achterkant van het schoolgebouw t.h.v. klas 3. Het opgeveegde zand (zonder afval) mag je deponeren in het beekje ter hoogte van de toren, tussen de zandbak en de trapcirkel.

8. Vergeet niet lichten te doven en ramen te sluiten, de sleutel terug te brengen naar het sleutelkastje te brengen en de buitendeuren af te sluiten!

Je kan je poetsbeurt tegen betaling doorgeven aan klas 12

Klas 12 neemt poetsbeurten van je over om zo het potje van hun eindreis te spijzen. Ze zijn te bereiken op volgend mailadres: klaspoets@gmail.com

Indien je geïnteresseerd bent om voor €25 jouw poetsbeurt door hen te laten doen (speelklassen komen hiervoor niet in aanmerking) gelieve dan vóór woensdag 15u een berichtje te sturen.

Vermeld duidelijk de naam van de leerling en het lokaal dat gepoetst dient te worden.

Je krijgt ten laatste woensdagavond de bevestiging of je poetsbeurt wordt overgenomen.

LET OP: een bevestiging krijgen is noodzakelijk, de kans bestaat dat klas 12 niet op je vraag kan ingaan.
Ten laatste op vrijdagochtend vóór 9u moet er betaald worden aan het onthaal, maar enkel na een bevestigingsmailtje. Gelieve bij betaling op de OMSLAG de naam van de leerling te vermelden, de klas die gepoetst moet worden en de datum.

OPGELET: klas 12 neemt slechts poetsbeurten over voor de komende 2 à 3 weken. Het is dus echt niet de bedoeling om al je poetsbeurten van een héél schooljaar aan hen uit te besteden.

AANDACHT vuile handdoeken: Willen de poetsers die hun poetsbeurt uitbesteden aan klas 12 er wel aan denken om de vuile handdoeken uit het te poetsen (klas)lokaal mee naar huis te nemen en ze proper gewassen terug mee te brengen. Zo voorkomen we bergen met vuile was en/of een tekort aan propere handdoeken.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Katrien

    Hallo,
    Wij hadden dit weekend de beurt om de speelplaats te vegen. Er was echter geen enkele bezem te vinden op de aangegeven plaats (lemen huisje achter klas 3) en ook niet in het poetshok bij de toiletten. Na lang zoeken vonden we 1 bezem bij de pizza oven. Maar het lijkt me een goed idee als er door ouders gepoetst moet worden, dat er ook materiaal aanwezig is op de aangegeven plaats.
    Dank om dit in orde te maken.
    Katrien en Mark

Reageren is niet mogelijk.

1. Ieder weekend wordt er een andere code aangemaakt waarmee poetsers van vrijdag 18u tot zondag 21u binnen kunnen om te poetsen.

2. Naast de deur van het onthaal hangt een sleutelkastje waarin je alle nodige sleutels kan vinden. Na gebruik moeten de sleutels steeds daar teruggehangen worden. Lokalen waar je zeker een sleutel voor nodig hebt zijn: de speelklassen, het tuinatelier, het fietsatelier, de schrijnwerkerij en de klassen aan de Vaartdijk.

3. !! POETSWATER MAG NIET UITGEGOTEN WORDEN IN SPOELBAKKEN OF URINOIRS !! DAARVAN RAKEN DE LEIDINGEN VERSTOPT. POETSWATER KAN BUITEN OF IN DE WC’S UITGEGOTEN WORDEN.

4. Poetsgerief (aftrekker, dweil, emmer, poetsproduct) vind je centraal in boven- en benedengang, achter de eerste deur in het sanitaire blok of in de afwaskeuken. Warm water vind je in de afwaskeuken.

5. Poetsmateriaal voor klassen 11 en 12 vind je ter plekke op de Vaartdijklocatie, de deur meteen rechts na de buitendeur. Let op hier is geen toegang tot warm water.

6. De poetsers van het spiraalpad en de kleuterspeelplaats vinden achterin het bosje naast de kleuterspeelplaats een composthoop voor bladeren. Het opgeborstelde zand mag mooi verspreid worden in het bosje.

7. De poetsers van de speelplaats van de lagere school vinden borstels in het lemen huisje aan de achterkant van het schoolgebouw t.h.v. klas 3. Het opgeveegde zand mag je deponeren op de open plek links van het klinkerpad achter klas 4.

8. Vergeet niet lichten te doven en ramen te sluiten, de sleutel terug te brengen naar het sleutelkastje en de buitendeuren af te sluiten!

Klas 12 neemt poetsbeurten van je over om zo het potje van hun eindreis te spijzen. Ze zijn te bereiken op volgend mailadres: klaspoets@gmail.com.

Indien je geïnteresseerd bent om voor 25€ jouw poetsbeurt door hen te laten doen (speelklassen komen hiervoor niet in aanmerking) gelieve dan vóór woensdag 15u een berichtje te sturen.

Vermeld duidelijk de naam van de leerling en het lokaal dat gepoetst dient te worden.

Je krijgt ten laatste woensdagavond de bevestiging of je poetsbeurt wordt overgenomen.

LET OP: een bevestiging krijgen is noodzakelijk, de kans bestaat immers dat klas 12 niet op je vraag kan ingaan.

Ten laatste op vrijdagochtend vóór 9u moet er betaald worden aan het onthaal, maar enkel na een bevestigingsmailtje. Gelieve bij betaling op de envelop de naam van de leerling te vermelden, de klas die gepoetst moet worden en de datum.

AANDACHT: Willen de poetsers die hun poetsbeurt uitbesteden aan klas 12 er wel aan denken om de vuile handdoeken uit het te poetsen (klas)lokaal mee naar huis te nemen en ze proper gewassen terug mee te brengen. Zo voorkomen we bergen met vuile was en/of een tekort aan propere handdoeken.