Laat je sponsoren voor de

20km door Brussel

Zondag 28 mei

Vertrek binnen

Op deze pagina zal je alle info over de 20 km door Brussel vinden. Deze vindt plaats op zondag 28 mei.

Je kan je hier nu aanmelden als loper. Alle lopers komen hier dan op de pagina en sponsors zullen hen hier online kunnen sponsoren. Het totaal gesponsorde bedrag zal dan ook zichtbaar worden.

Sponsoringssystemen

Naast de klassieke sponsoring voor de hele 20km denken we er ook over om sponsoring per (effectief gelopen) km mogelijk te maken. Als hier voldoende vraag voor is, zetten we daar een systeem voor op. Je kan je voorkeur aangeven in het aanmeldformulier.

Het concept zou dan zijn dat je sponsors een bedrag geven per km, bv. €0,50 ipv €10 voor 20 km. Als je dan effectief 13km gelopen hebt, dan krijg je van deze sponsor 13×0,5=6,5 euro. Hierdoor kan je ook meedoen als je niet zeker bent of je wel 20km kan lopen, en kan dit ook een stimulans zijn om toch zoveel mogelijk kms te lopen, want dan haal je meer sponsorgeld binnen.

Aanmelden

  Voorkeur manier van sponsoring
  bedrag voor totale 20kmbedrag per (effectief gelopen) km

  Doel in euro dat ik aan sponsoring wil proberen te verzamelen:

  in totaalper effectief gelopen km

  Trainingsinfo

  Hieronder vind je al een pdf met een trainingsschema voor beginners. Dit is hetzelfde als wat je vindt op de website van de 20 km door Brussel, maar in een handiger printbaar formaat met datums bij. 

  Om het schema te volgen moet je in de week van 20 februari beginnen trainen!

  Reageer gerust hier onderaan de pagina als je vragen hebt of zaken wil delen. Zo kan iedereen hier zijn of haar voordeel mee doen.

  Plaats een reactie

  Eind mei liepen 21 ouders, leerkrachten en leerlingen van onze school 20 km door Brussel. Ze hebben zo maar even 7.423 euro bij elkaar gelopen! Proficiat en hartelijk dank aan alle 123 donateurs!

  Plaats een reactie