IMG_6170Graag heten wij alle geïnteresseerde ouders voor kleuter, lagere en middelbare school welkom op deze info-avond. Het algemene deel waar de steinerpedagogie wordt toegelicht start om 20u. Na deze inleiding splitsen we op naar de 3 verschillende geledingen, waar er specifieke info wordt gegeven rond het les geven bij kleuters, lagere of middelbare school. Hierna is er tot slot gelegenheid rond vragen stellen.

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Elsie Maes

  Hallo allemaal,
  graag had ik me aangemeld of ‘ingeschreven’ voor de infoavond op 28 januari.
  Is het voor jullie goed als ik mijn zoon Sander (bijna 12) meebreng om mee te luisteren, te kijken, te voelen en de sfeer op te snuiven? Hoeveel ik zelf ook achter de visie en de methode van de school sta, is hij degene die zal mogen beslissen…
  Hartelijke groeten,
  Elsie Maes

  1. de Zonnewijzer

   Dag Elsie,
   U hoeft zich niet in te schrijven voor deze avond. Desgewenst kan uw zoon mee komen, maar de info avond is in eerste instantie bedoeld om de ouders te informeren. Wanneer u verdere interesse hebt kan u met uw kind eveneens naar de opendeurdag komen, waar de school toonmomenten organiseert.

 2. Gerda Sabbe

  Graag zou ik mijn dochter en mezelf inschrijven voor de informatie avond op 28-jan.

 3. Valeria

  Hallo, we zijn geinteresserd in de school maar we sprek niet goed Nederlands (begrijp weinig…). Ons zoon is 18 maanden nu en we zou graag hem naar de zonnewijzer brengen. Is het mogelijk om sommige vragen stellen in het Engels? Dank u wel.
  Valeria en Daniele

  1. de Zonnewijzer

   Beste,
   dank voor uw interesse in onze school. De informatieavond wordt in het Nederlands gegeven.
   u bent welkom en kan eventueel de vragen in het Engels stellen.

Geef een reactie