Je bekijkt nu Inschrijven voor Infoavond van 23 februari – middelbaar volzet

De eerste infoavond voor het middelbaar is volzet. Weldra kan u zich inschrijven voor de infoavond van 10 maart 2022. Voor de infoavond van de basisschool (op 23/02) zijn er nog enkele plaatsjes.

Inschrijven voor deze avond is noodzakelijk. We vragen om te parkeren op de parking aan het station van Wijgmaal of op de parking tegenover Ymeria (sporthal). Via de dreef (Privaatweg) kan je rustig wandelen naar de school.

Het deelnemen aan een informatiemoment is van belang voor alle kandidaat-ouders.  Er kunnen die avond vragen worden gesteld na de toelichting van de leerkracht(en) over de werking en pedagogie van onze school.

Voor de basisschool zijn er nog enkele plaatsjes:

 

Dit bericht heeft één reactie

 1. Barbosa

  Beste,
  Ik heb zojuist gezien dat de infoavond van de middelbare scholen van 23 februari vol zit, ik heb gezien dat er in maart nog een mogelijkheid is. Ik wil graag informatie over uw school voor een eventuele inschrijving in het 2de jaar middelbaar voor mijn zoon. Ik wil graag deelnemen aan de informatieavond van 17 maart 2022 maar ik heb geen link gevonden om mij in te schrijven.
  Kunt u mij vertellen hoe ik dit kan doen?
  Dank u wel,
  Met vriendelijke groeten,
  M. Barbosa

Geef een reactie