Je bekijkt nu Welkom op de kijkdagen van de basisschool

De basisschool organiseert kijkdagen op 23/02/2022 en op 17/03/2022.

 • 23/02/2022: van 9u30 – 10u30 en van 11u – 12u
 • 17/03/2022: van 14u -15u en van 16u – 17u

Ouders kunnen zich inschrijven voor een sessie via een centraal formulier. Dit formulier zal vanaf dinsdag 1 februari ’22 opengesteld worden op MJA via volgende link https://forms.office.com/r/bArXUHrp3D

Ouders kunnen inschrijven tot 10 maart voor de tweede kijkdag. 

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Tinne Rubens

  Beste,

  Ik zie enkel kijkdagen en infodagen waarop ouders kunnen inschrijven. Op welke dagen kunnen kinderen zelf een digitale rondleiding krijgen? (voor lagere school en middelbare school)

  Mijn oudste zoon zit reeds in het middelbaar in de Zonnewijzer. Is het noodzakelijk om de infoavond bij te wonen als we onze dochter eventueel willen inschrijven voor het 7 de jaar?

  1. de Zonnewijzer

   Beste,
   indien je al een kind in de middelbare school hebt, is het niet noodzakelijk om een infoavond bij te wonen.
   Er worden door onze school geen digitale rondleidingen georganiseerd, maar men kan wel het filmpje bekijken op de homepagina.
   Vriendelijke groet.

 2. Lisa

  Goedemiddag. Wij wonen in een deelgemeente van Herent, maar hebben veel interesse in een Steinerschool en zouden graag een infosessie bijwonen. Is dat mogelijk? Ik zag (behoudens vergissing) bij het inschrijvingsformulier de Herentse postcode er niet bij staan.
  Alvast bedankt voor je reactie en nog een fijne dag gewenst.

  1. de Zonnewijzer

   Beste,
   Indien dit gaat over de Kijkdagen (overdag): om een keuze van onze school te maken dien je hiervoor postcode 3018 van Wijgmaal te gebruiken.
   Kijk je eens of dit lukt?

   groetjes,
   Lieve

Geef een reactie