Het Palmpasen feest komt er weer aan! Geniet hier van een selectie van de nummers die we reeds met kinderen, ouders en sympathisanten opnamen. Thuis samen zingen, luisteren en alvast in de sfeer komen!

In het najaar plannen we nog meer liedjes in primeur uit te brengen!

Hier kan je alle liedjes achter elkaar beluisteren:

Hieronder vind je elk liedje apart:

Bestel alle jaarfeestliederen op CD of USB!

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Vos guido

  Prachtig! Het feest spat van elke kleur en elk lied. Het lentegevoel en de paasvreugde dendert door je lijf. Heerlijk. Heel hartelijk dank voor dit geschenk. Geschenk voor de kinderen, voor de vaders en de moeders, voor de oma’s en de opa’s, voor de school en voor zovelen daarbuiten. Bedankt voor jullie inzet!

  1. Leen Haagdorens

   Dank je wel Guido! Het is een plezier om dit allemaal samen te doen, samen muziek maken en genieten… Binnenkort komen er liedjes op de website waarop we jou ook gaan horen :). Hou de website in de gaten… Er komen dit schooljaar nog 2 mooie feesten met bijhorende opnames!

 2. Karen Vanhercke

  Supertof! Wat een schat aan liedjes. Mooi gebracht! Dank je Leen!

 3. Els

  Wat fijn om het resultaat te horen van de voorbije zangstondes, Leen en Riet!! Ik vind dit nog steeds een fantastisch initiatief en ook onze kinderen vinden het zaaaaalig als ik de liedjes opzet thuis. Echt tof! Hierbij ook nog eens een warme oproep aan iedereen die houdt van zingen en samen muziek maken om ons te vergezellen in onze volgende zangstonde! Els

 4. Trees

  Mooi al die kinderstemmetjes
  Nog veel plezier en vreugde erbij
  Oma Trees

Geef een reactie