UPDATE: Het doel is gehaald!
111.45% opgehaald,  €6.438,57 gesponsord van doel €5.777,00 door 117 sponsors

Voor 5.777 euro scheert Nora Rummens haar mooie lokken af… ten voordele van de uitbreiding van onze Middelbare School en met dank aan de 12de klas. Sponsor haar!

 Kent u Nora Rummens? Leerkracht schilderen en tekenen in de Middelbare Steinerschool Leuven. Artistiek, eigenzinnig, een vat vol energie en met een grote krullenbol… Als u het wil (en ervoor betaalt), dan worden deze krullen er op de laatste schooldag afgeschoren! Voor 5.777 euro gaat Nora voor een coupe van 17 mm. Dit waanzinnig idee om de kas van Steiner For Life te spijzen, ontstond rond een kampvuur op eindreis van klas 12.

Steiner For Life zamelt geld in om de uitbreiding van onze middelbare school te helpen financieren. Nora is er mentaal helemaal klaar voor, op één voorwaarde: dat we samen 5.777 euro kunnen ophalen! Jawel, het haar van de beer wordt duur verkocht.

Concreet: doe op de sponsorpagina (link hieronder) een belofte voor een donatie vanaf 5 euro. Zodra het bedrag van 5.777 euro bereikt is, krijg je een vraag om betaling in de bus. Op 29 juni om 10 uur sluiten we af en gaat Nora’s haar (hopelijk) onder de tondeuse. 

Surf en scheer: https://www.steinerschoolleuven.be/campaigns/scheer-minder-is-meer/

Geef een reactie