Je bekijkt nu SteinerRock 3.0 rockt als nooit tevoren!

Op zaterdag 7 mei vindt eindelijk terug een editie van SteinerRock plaats. We zijn verheugd dat dit weer kan, en zetten alle hens aan dek om onze speelplaats andermaal om te toveren in een muzikaal festijn. SteinerRock staat voor een mix van gevestigde muzikale waarden en startend talent, voornamelijk voortspruitend uit de school zelf. Op de affiche staan alvast enkele veelbelovende namen. We sluiten af met een DJ-set. Diep je danceboots uit de kast en kom op 7 mei met je vrienden naar de dreef. FEEST VOOR IEDEREEN!

Line-up:

Vanaf 15.00

  • FREE PODIUM
  • JAM SESSION
  • BINTIK
  • LUKA MARIA
  • GLASSHELDER
  • KIDS WITH BUNS (winnaars De Nieuwe Lichting 2021)
  • DJ OSWALD MORIS

Einde 00.00

Kids With Buns

Kids With Buns is het duoproject van Marie van Uytvanck en Amber Pidding. De Het unieke en sferische gitaarspel wordt ondersteund door een innemend, androgyn stemgeluid dat hun pakkende teksten verkondigt, kortom; muziek die naar de keel grijpt en aldaar haar hand zacht laat strelen.

Ze wisten te strandden in de halve finale van Humo’s Rock Rally 2020, om zich uiteindelijk tot winnaar te kronen van De Nieuwe Lichting 2021 van StuBru, waar ze vergeleken werden met onder andere London Grammar en Girl in Red. Met trots schotelen wij hen voor, in onze eigen dreef!

Niet te missen dus!

Leer hen kennen: https://www.veto.be/…/kids-with-buns-muziek-mag-geen

Luister hier naar hun muziek: https://youtu.be/m0doEYOegyk

Glasshelder

Hiphop, modern Jazz. Glasshelder is een Antwerpse band die bestaat uit jonge muzikanten die elkaar ontmoetten op het Koninklijk Conservatorium en speelden al vaak samen in verschillende bezettingen. Deze heren zijn dus al een tijdje bezig met samen muziek maken, het concept van de band is vernieuwend.
Plezant weetje: groepslid
Maurice De Clerck (elektronica) is oud-leerling en tevens broer van oud-leerling en nu ook leraar aan onze school Ernest De Clerck.

Voorproevertje: https://soundcloud.com/glasshelder

Luka Maria

Oud-leerlinge Luka Maria is een 18 jarige singer-song-writer uit Bunsbeek.

Haar optreden tijdens ‘Wijgmaal op Dreef’ afgelopen zomer ging niet onopgemerkt voorbij, Luka Maria oogstte er veel lof. Als je dat gemist hebt is dit je kans om haar opnieuw bezig te zien!

Al sinds heel jong maakt ze haar eigen liedjes. Een tijdje geleden bracht ze haar eigen album ‘Surrender’ uit.

Voor Luka Maria is muziek enerzijds een manier om zich te verliezen in de wereld rondom haar en anderzijds net om met die wereld te communiceren. Haar liedjes gaan dus over wat ze voelt, tegen komt en moeilijk in woorden kan uitdrukken… Over zichzelf kwijt geraken en vinden, los laten en vast houden, zien en verbergen, verlies en hoop,…

Haar muziek is krachtig en tegelijk breekbaar. Geniet.

Hier vind je alvast de link naar haar album ‘Surrender’:

Bintik

Jazz, funk, rock. Bintik bestaat uit aanstormend talent van steinerschool de Zonnewijzer. Deze band met een formatie die compleet bestaat uit (oud)leerlingen verdient alvast een plaatsje op het podium van SteinerRock.

Soetking Galle (zang), Bruno Peers (piano), Arend Bucher (gitaar), Robbe Van der Vloet (basgitaar), Sam van Dal (drum)

Reeds nieuwsgierig?  https://open.spotify.com/track/25l6hlrZxDOrlGLjmXYyV9…

DJ Oswald Moris

Als muzikant, analoge DJ en liefhebber van vinyl heeft Oswald Moris reeds 17 jaar ervaring in de sector. In verschillende formaties deed hij reeds de weides van Werchter en Pukkelpop dansen, en de mensen thuis werden bediend met een vast avondprogramma op Studio Brussel.

Zijn zwarte goud bevat toppers uit de boogie en de disco, de soul en de funk, synth, New Beat en Drum ‘n Bass.

TICKETVERKOOP SteinerRock 2022

Ticketje kopen doe je via Ticketverkoop SteinerRock 3.0

Voorverkoop: 16 euro – Kassa 18 euro

-25j 8/10 euro

-12j gratis

More: https://www.facebook.com/events/685833019394966/?active_tab=discussion

Geef een reactie